Sök

Hållbarhet

Hållbarhet för Coor Konferens innebär att vi möter dagens behov utan att minska möjligheten att göra det även i framtiden.

Att arbeta med hållbarhet är detsamma som att ta ansvar för företagets verksamhet i ett bredare perspektiv och att ta hänsyn till både kort- och långsiktiga konsekvenser av beslut som fattas idag. Coor tar ett omfattande ansvar för sin egen verksamhet och de konsekvenser de har för människor och miljö i ett längre perspektiv, läs mer om Coors hållbarhetsarbete.

Effektiva möten nära dig
Har ni direktiv om att satsa på resfria möten? Passar inte videokonferens för mötets syfte? Då är Coor Konferens ett utmärkt val. Att välja en mötesanläggning nära dig är smart på flera sätt. Du sparar tid och pengar och det är dessutom är bra ur ett miljöperspektiv. Välj gärna allmänna kommunikationer på väg till oss. Tunnelbanans miljöpåverkan är minimal.

Klimatkompensation
Nu kan du göra ditt möte ännu mer klimatsmart! Tillsammans med Tricorona Climate Partner inför vi nu möjligheten att klimatkompensera mötet på Coor Konferens till en låg kostnad. För endast 3 kr (exkl moms) per mötesdeltagare kompenseras mötets miljöpåverkan. Den uträkning som Tricorona gjort baseras främst på förtäring i samband med mötet, uppvärmning av fastigheten och material till mötet.

Läs gärna mer om Gyapaprojektet på Tricoronas hemsida

Coor Konferens, Effektiva möten nära dig