Aktiviteter i samband med ditt möte

Boosta ditt möte med aktiviteter och graphic recording. Några av våra samarbetspartners som vi särskilt vill lyfta fram är Frida Adamsson från Creative Coaches samt Swedish Events.

Frida är en erfaren coach som på ett underbart sätt illustrerar möten. Resultatet är så långt ifrån ett mötesprotokoll man kan komma - detta är istället kreativt, levande och effektfullt. Ert möte kommer att leva kvar länge i deltagarnas medvetande med Fridas hjälp. Se Frida förklara mer här,

Swedish Events är vår nya samarbetspartner för aktiviteter. Vi på Coor Konferens testade nyligen en av deras aktiviteter Deadline, ett mobilt escaperoom. Ett riktigt lyckat test och vi kan varmt rekommendera Swedish Events till ditt kommande möte. Vi hjälper dig att hitta rätt aktivitet som passar din grupp. Kanske ni vill ha en fartfylld aktivitet som Amazing Race eller en fysiskt lugnare. Tänk också på att en aktivitet också kan vara placerad mitt i dagsschemat, en sann energihöjare.

Det vanligaste är att avsluta mötesdagen med en trevlig aktivitet och en efterföljande middag. Vi hjälper dig hela vägen. Vi erbjuder aktiviteterna på alla våra anläggningar i Stockholm och Uppsala.

Kontakta din anläggning för mer information!

Coor Konferens, möte