Nyheter

Så kan ni mötas igen under rådande omständigheter och välkommen tillbaka till Västgötagatan 5!

Det är viktigt för oss att ni ska kunna ses på riktigt, på ett säkert sätt. Vi tror att ni är många som vill genomföra olika typer av möten som helt enkelt inte fungerar digitalt. Tre av de viktigaste åtgärderna är:

  1. Att mötet genomförs i en rymlig lokal med gles möblering.
  2. Inga gemensamma bufféer för fika/lunch.
  3. Om det finns fler grupper på konferensanläggningen hjälper vi till att synka mötespauser så att de inte sker samtidigt. På så sätt får vi alla lättare att hålla lagom avstånd.

Coor Konferens erbjuder er nu ett pris per person som inkluderar mötesrum och heldagspaket med mat och dryck. Under dessa tider av restriktioner uppgraderar vi er till en större möteslokal, som möjliggör en glesare möblering än vanligt, och vi separerar er från andra grupper i mesta möjliga mån. Här finns hela listan över våra säkerhetsåtgärder som vi redan vidtagit.

Byggnationen intill stör oss inte längre så därför kan vi fr.o.m. 1 augusti återigen hälsa gamla och nya gäster välkomna till Västgötagatan 5.

Men redan nu ordnar vi enskilda visningar för dig som är intresserad av hitta en bra plats för försommaren och höstens möten nu när vi äntligen kan börja träffa våra kunder och kollegor igen.

På Västgötagatan 5 brinner vi för att ta hand om våra gäster. Är ni över 50 personer* får ni hela anläggningen för er själva. Perfekt för er som värdesätter att kunna vara för er själva.

Vi ordnar med god mat och dryck till mötet och vill ni ha förslag på aktiviteter under eller efter mötet så ordnar vi det. Har du behov av en föreläsare så fixar vi det med.

Kom gärna förbi och se på möjligheterna för er nästa konferens. Ring eller maila oss gärna innan så kaffet är helt nybryggt för dig! vg5konferens@coor.com,010-559 66 05. Varmt välkommen till Coor Konferens och Västgötagatan 5!

Coor Konferens, Västgötagatan 5