Klimatkompensation

Har ni direktiv om att satsa på resfria möten? Passar inte videokonferens för mötets syfte? Då är Coor Konferens ett utmärkt val.

Att välja en mötesanläggning nära dig är smart på flera sätt. Du sparar tid och pengar och det är dessutom är bra ur ett miljöperspektiv. Välj gärna allmänna kommunikationer på väg till oss. Tunnelbanans miljöpåverkan är minimal.

Nu kan du göra ditt möte ännu mer klimatsmart! Tillsammans med Tricorona Climate Partner inför vi nu möjligheten att klimatkompensera mötet på Coor Konferens till en låg kostnad. För endast 3 kr (exkl moms) per mötesdeltagare kompenseras mötets miljöpåverkan. Den uträkning som Tricorona gjort baseras främst på förtäring i samband med mötet, uppvärmning av fastigheten och material till mötet.

Vi inför också en miljögåva som är tänkt att kunna ersätta snittblommor till talare, gäster, vinnare etc. Miljögåvan finns i två belopp - 300 kr respektive 500 kr (exkl moms). Intäkterna från miljögåvan och klimatkompenseringen går oavkortat till ett miljöprojekt som drivs av Tricorona Climate Partner i Ghana, och som ger familjer tillgång till energieffektiva och isolerade Gyapa-spisar. Dessa spisar reducerar bränslemängden och de farliga utsläppen, vilket gynnar klimatet, lokalinvånarna och miljön.

Läs gärna mer om Gyapaprojektet på Tricoronas hemsida

Coor Konferens, Effektiva möten nära dig