Coor Konferens, Stockholm

Stockholm

I Stockholmsområdet är det alltid nära till en Coor konferensanläggning. Vi finns bland annat i City, på Östermalm och i Kista. Vi finns alltid nära kommunikationer, med en busshållsplats eller tunnelbanestation runt hörnet.

Till konferensanläggningar i Stockholm

Coor Konferens, läppstiftet

Göteborg

Läppstiftet reser sig åttiosex meter över Göta Älv och är ett välkänt land- och riktmärke i Göteborg. Här finns konferenslokaler i varierande storlek för ditt möte och även festlokaler, bland annat Utkiken på 22:a våningen.

Till vår konferensanläggning i Göteborg

Coor Konferens, Uppsala, Hubben

Uppsala

Mitt i Uppsala Science Park hittar du Coor Konferens nyaste anläggning, Konferens Hubben.

Till vår konferensanläggning i Uppsala

Mötesdags?

 

Vi på Coor konferens vet hur viktigt det är med tillgänglighet och har därför strategiskt placerat våra anläggningar över hela Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vår ambition är att ha de bästa konferensanläggningarna i Sverige. Välkommen till riktigt bra möten hos oss på Coor konferens.

Möten kan verkligen vara olika. Det finns långa, korta, dåliga och bra möten. Mycket handlar faktiskt om hur man möts. Att t.ex. mötas utanför kontoret kan både vara produktivt och befriande. Man är liksom på neutral mark. En plats där man vet att man ska avhandla en agenda och man vet att det kommer att bjudas på god mat och bästa möjliga service.